Background Image

8 motive sa te intalnesti cu cineva care iubeste filmele

Fiecare interes are beneficiile sale. Iubitorii de film sunt pasionati de filme si povesti care pot fi surprinse digital. Sunt pasionati de filme si vor fi adesea pasionati de orice film care lasa o impresie de nesters in amintirile lor. Ar trebui sa fii mereu fericit cu ei. Exista multe motive pentru a fi iubitor de film.

1. Vor face fiecare seara de la cinema memorabila

Cine nu iubeste pe cineva care ii poate duce la film si ii poate face sa se simta confortabil in timp ce luminile se sting sau le pot pune un film online pe filmeserialeflix? Iubitorii de film va vor scoate afara si va vor face sa va simtiti cald si neclar in timp ce vizionati filmul.

2. Vor sa fie vedete de film

Sunt atat de fascinati de actoria si actoria regizorilor, scriitorilor si actorilor, incat ar putea lua in considerare serios o cariera ca regizor. Nu se stie niciodata, iubitor de film pe care il intalnesti astazi ar putea fi un star de cinema maine. Nu e misto?

3. Sunt capabili sa impleteasca un dialog fermecator in conversatii

Vei fi captivat cand cineva iti va spune: „Esti mai frumoasa decat Cenusareasa!” Mirosi ca ace de pin si ai un zambet ca soarele!” (Bridesmaids 2011, 2011). Un iubitor de film te poate invata atat de multe pentru ca este atat de cufundat in filme incat anumite replici devin parte din declaratiile lor.

4. Ei spun povesti puternice

Conversatiile lor nu sunt plictisitoare. Le-ai putea vorbi despre un film pe care l-ai vazut si s-ar face sa te invite sa-l vezi. Poate doriti sa sariti peste film si sa ascultati povestile lor.

5. Sunt grozavi la amintirea intalnirilor

Cinefilii sunt atat de obsedati de datele de lansare ale filmelor si de datele care le marcheaza pe ele, incat nu pot sa nu isi aminteasca alte date. intrebati-i despre greva scriitorilor. Va vor spune ce film a castigat premiul pentru cel mai bun film in 2007/2008. De asemenea, se vor intoarce in 1912. Nu fi surprins daca iti uita ziua de nastere sau aniversarea majora. Se vor bucura la fel de mult pe cat asteapta cu nerabdare lansarea filmului.

6. Vor avea o discutie cu tine

Sunt excelente dezbateri. Ei isi pot da parerea despre cum ar fi trebuit sa se termine filmele. Cand vor dezbate despre un film, vor fi un dezbatetor priceput si priceput. Poate fi foarte sexy sa vezi cat de mult le place si sa inveti din discutiile lor despre filme.

7. Nu te vor putea compara cu o vedeta de film.

Desi acest lucru poate fi controversat, ei stiu ca nu pot fi cu cineva care este Lloyd Dober sau Kate Dawson. isi pastreaza cele mai pretioase amintiri, cele mai dulci vise si cele mai memorabile momente pentru filme, ei le pot revedea pe divx filme online. Le este greu sa distinga realitatea de fictiune. Ei vor sa fii tu insuti, nu sa incerci sa fii ca un personaj din filmul lor preferat. Ei stiu ca scenele romantice pot fi pictate cu epifanii romantice romantice.

8. iti vor da credit pe masura ce meriti

Cinefilii stiu cat de important este sa acorde credit celor care merita. Ei inteleg ca filmul lui Steven Spielberg este unic si poate fi realizat doar de el. Reprezentarea unui personaj facuta de Tom Cruise este foarte diferita de cea a unui Leonardo Dicaprio. Cel mai important lucru este ca un iubitor de film va va acorda tot creditul pe care il meritati.